:)

:)

Friday, March 18, 2011

PRETENDING or NOT????

sudah lama tidak meng up date kat sini
da bersawang dah 'JEMPUT MASUK'  ni.. :0
MANUSIA memang SUKA.. pandai berpura-pura... 
pretending tu kadang2 perlu juga..
PERLU KE??? 
TETAPi...
x semua benda boleh dipura-purakan... 
tak PERCAYE??

layan la~~~

Pada 2  mmgu lepas ade contest "pretending' btween dak 3bekc... 
kita nak tgk sape betul2 pro bab2 blakon ni.. ngeh2..
ingat senang ke nak blakon..
ni lakonan yg xde dialog pon punye la ramai yg kantoi..
ptt la DIANA DANIElle siap g UK nak  futher stdy psl lakonan.. 
ptt la pelakon mintak bayaran mahal2..
susah rupnye nak blakon ni..
da.. da... jom tgk hasilnya.. 



yg ni  tido macam mimpi dapat kawen dgn anak raje









MN







haha..
mane ade orang tido senyum..
melainkan kalau mimpi bulan jatuh ke riba ke..
kawin dengan anak raja ke..
mamat berdua ni x cukup pretending lagi ni
kene banyak belajar lg mcm mana cara nak pretend ni..
:0


JOm kitE tgK contester2 yg AGak berjaya... :)









ne mmg betul2 tido ni.. :)



mesti ramai yang MENGIMPIKAN berharap dapat masuk dalam mimpi cik comel ni..
JGN MIMPI LER... :)


Monday, March 7, 2011

HEPI BEFDAY misz NINI!!!

NM; siap skunk.. AH ajak g discussion 4 tets..
MN: okies..
SUPPRISE!!!!... :)
Hepy befday misz nini.. wish u hepy, success... x gaduh dgn adik ipau lg.. :)
adik ipau jgn garang sgt... :p
MN setia la kt sini.. lalalla...

da person act more overr than da befday gurll..
oppss.. sorry AH.. ^-^

AH said: from da left.. NT,KH, AH...

more pic.. layannnn...






ABP tour..

sory 2 AH .. terkilan 3 hari sbb x di invite.. :p
ala.. lain kali blh jumpe awal ashaari ok??? :p

AH; layannn....

FAFAU veery d sporting
da cuterss DD.. :p

da **** FBI.. ^-^

ikhwan beshhhh :p




thx both of u 4 accmpny me.. wekk!!.. :p
cik MM: kat sini xleh tag okies... sorry.. :p

 si jelita... :p

cik MM... :p

Tuesday, March 1, 2011

DALAM SEDAR or TIDAK SEDAR.????......

Manusia sering mengatakan kesalahan yang dilakukan sama ada sedar atau pun tidak.....

Tetapi......... 
 Adakah kesalahan itu blh dikira sebagai tidak sedar...
 Sedangkan....
Telah Menerima kritikan n teguran .... emmmmm....

Kritikan Secara berhadapan lg baik ataupun mendiamkan diri???
- Bergantung kepada penerimaan seseorg individu itu sendiri..
JIKA... dia berfikiran +ve.. lebih baik menegur secara berhadapan... BUT..
if berfikran -VE.... teguran itu mungkin akan menjadikan sesuatu hubungan itu bertambah buruk.......
TETAPI....
if mendiamkan diri... adakah masalah akan selesai???
SO,
da conclusion.... 
LU PIKIR LA SENDIRI.... huhu...
n SELAMAT BERAMAL.... \


P/s: post ini tidak ada berkaitan dengan yg hidup mahupun mati ye.. just utk renungan kita bersama...