:)

:)

Friday, March 18, 2011

PRETENDING or NOT????

sudah lama tidak meng up date kat sini
da bersawang dah 'JEMPUT MASUK'  ni.. :0
MANUSIA memang SUKA.. pandai berpura-pura... 
pretending tu kadang2 perlu juga..
PERLU KE??? 
TETAPi...
x semua benda boleh dipura-purakan... 
tak PERCAYE??

layan la~~~

Pada 2  mmgu lepas ade contest "pretending' btween dak 3bekc... 
kita nak tgk sape betul2 pro bab2 blakon ni.. ngeh2..
ingat senang ke nak blakon..
ni lakonan yg xde dialog pon punye la ramai yg kantoi..
ptt la DIANA DANIElle siap g UK nak  futher stdy psl lakonan.. 
ptt la pelakon mintak bayaran mahal2..
susah rupnye nak blakon ni..
da.. da... jom tgk hasilnya.. 



yg ni  tido macam mimpi dapat kawen dgn anak raje









MN







haha..
mane ade orang tido senyum..
melainkan kalau mimpi bulan jatuh ke riba ke..
kawin dengan anak raja ke..
mamat berdua ni x cukup pretending lagi ni
kene banyak belajar lg mcm mana cara nak pretend ni..
:0


JOm kitE tgK contester2 yg AGak berjaya... :)









ne mmg betul2 tido ni.. :)



mesti ramai yang MENGIMPIKAN berharap dapat masuk dalam mimpi cik comel ni..
JGN MIMPI LER... :)







4 comments:

  1. tak sepatutnyer pix ni dimasukkan ..hahah..ape2 pun explaination yg cool

    ReplyDelete
  2. hahaha..klakar la..leh masuk drama lena!!! cute la zati n akay....

    ReplyDelete