:)

:)

Wednesday, May 25, 2011

MEETBALL... ^_^

Entry kali ni xnak cite pasal umah depan kubor takut nnti ade org terase.. ^^
cause my classmate wan mohd firdaus  apis hilton everday story pasal meetball kat IKEA n sanggup dtg ikea semate2 nak mkn meetball je (nak beli set bilik tido lambat lagi nak kawen... p/s; die x pernah ckp pun die ade plan nak kawin.. ) i pon mengheret cik MM going to IKEA.. nak try sendiri sedap sgt ke meetball tu.. mane la tahu indah kabo dr rupe..
ini la ropenye meetball nye..p/s; chicken wing kt blakang tu lg besh la.. 
1 meetball=rm1

waktu ni belum tahu lagi foodcourt IKEA xde sijil halal..
btw.. pork x sedap pon... 

ptt la mase makan ari tu rase x sedap  hati je..
klau betul la meetball kat IKEA x halal, tlg salahkan apis hilton ye... ^_^






No comments:

Post a Comment